5 tips til den bedste børnefødselsdag!

Fest og farver er bare noget der hitter hos dine børn, det kan vi ikke komme udenom. Og der er jo intet bedre end, at se sine børn glade og vide de har det godt.

Giv dine børn den bedste børnefødselsdag sammen med deres venner og veninder.

Skab en uforglemmelig børnefødselsdag for din søn eller datter!

Følg disse 5 tips:

  • Lad børnefødselsdagen have et tema
  • Popcorn som velkomstsnack
  • Pust balloner op når alle børnene er ankommet
  • Sjove lege
  • Is til dessert

Lad børnefødselsdagen have et tema

Gør det sjovt til fødselsdagen med et velkendt tema, som alle børn kender. Dine børn vil elske det! Og dine børns venner og veninder, vil også komme i det skønneste fest humør med det samme, de træder ind til festen.

Alle børn elsker cirkus, så hvad med at omdanne haven eller stuen til et cirkustelt. Hvis du holder fødselsdagen i haven, kan du leje et telt og dekorere med tæpper i en masse farver, have borde og stole stående i en rundkreds, ligesom når I er i et rigtig cirkus. Ligeledes hvis du holder det inde i stuen, så gør stuen til et cirkus.

Popcorn som velkomstsnack

Alle børn ELSKER popcorn. Lad der være en sammenhæng med temaet og rekvisitterne til festen. En snack som altid kan købes til et cirkus er popcorn. Hav en popcornmaskine stående i indgangen, og lav popcornene når børnene ankommer som en velkomst snack.

Pust balloner op når alle børnene er ankommet

En børnefødselsdag bliver hurtigt højt oppe i gear. Lad børnene geare ned igen, ved at lade dem sidde og kigge på, at du puster en masse farverige balloner op. Og gør det let for dig som forældre ved, at leje en ballonpumpe, som gør alt arbejdet for dig, du har jo allerede så meget, at bruge energi på i forvejen.

Sjove lege

Flødebollekast er en sjov børneleg der altid hitter! Lad legen foregå inde midt i cirkusteltet, og del børnene op i små hold, så de på den måde føler de optræder for hinanden.

Hver forberedt med en masse sjove små lege hen ad dagen. Både lege hvor alle børnene kan deltage på en gang og hvor børnene deles op i små hold.

Hos LejDetHer.dk finder du de tre sjoveste flødebollemaskiner.

Is til dessert

Alle børn elsker is. Gør det sjovt og spændende ved, at lave softice i forskellige farver og lad børnene selv vælge deres toppings til deres softice. Børn elsker, at være med til det hele og tage valg.

Det bliver en børnefødselsdag ud over det sædvanlige! Sådan en som der snakkes længe om i børnehaven, og det vil da gøre dit barn ovenud lykkelig!

Besøg LejDetHer.dk hvor du får ovenstående børnefødselsdagsfest til din søn eller datter!