En weekendtur i Berlin med hele familien

En weekendtur til Berlin med hele familien, kan være et godt afbræk fra den travle hverdag, som mange danskere lever i. Hvis man ønsker at tage på en weekendtur, bare for at få lidt luftforandring og nye indtryk, så er Berlin altså en oplagt mulighed, da byen er placeret relativt tæt på Danmark, hvilket er en klar fordel.

 

Berlin er Tysklands hovedstad og hjemsted for den tyske regering og parlament. Berlin er i den grad en storby med over 3 millioner indbyggere. Berlin har i løbet af de sidste mange år spillet en stor rolle i mange verdenshistoriske begivenheder og det afspejler altså helt klart byen. Byen er i den grad et besøg værd for hele familien, da en tur til Berlin kan være lærerigt, med alle de kulturelle og historiske indtryk man automatisk får, når man besøger byen.

 

En weekend til Berlin

 

Et weekendophold i Berlin er oplagt, hvis man har brug for at komme lidt væk, eller bare ønsker at rejse, men måske ikke har vildt meget tid til det. Det er nemt og bekvemt at rejse til Berlin, hvad end man selv ønsker at køre eller man flyver. Begge dele kan klart anbefales, men det afhænger jo selvfølgelig af, hvad man selv er mest til. Hvis det bare er for weekendophold i Berlin så vil det nok anbefales at man flyver, da det tager omkring 45, hvor transporttiden ved at køre selv er omkring seks timer, hvis man kører i et stræk.

 

Når man ankommer til Berlin, kan det være en smule uoverskueligt at forholde sig til hvad der er at se i byen, og hvad byen byder på. Det er altid en god idé at starte ved Kurfürstendamm, som er det som kan sidestilles med strøget i Berlin. Det er også her, hvor man kan shoppe rigtig meget, og det er netop på denne gade at du også finder de bedste butikker.

 

Hvis man kun har en weekend i Berlin, så kan tiden godt være træng, og hvis man ønsker at danne sig et overblik over byen og se de bedste og mest kendte seværdigheder, kan det være en god idé at tage med en sightseeing-bus, som simpelthen tager jer rundt til alle de kendte monumenter og bygninger, som bare skal ses, når man er i Berlin.

 

Berlin er en fantastisk by, og det er en by som bare skal opleves, hvis man har muligheden. Her finder du både spændende historie, overraskende god mad og masser af kultur på byens mange museer. Så det er bare med at komme af sted til Tysklands hovedstad.

 

Og så er der ellers kun tilbage at ønske dig rigtig god tur til Berlin!