Sådan hjalp CBD mig med at finde lindring

Når det kommer til at finde lindring af smerter, er der mange muligheder derude. Jeg har prøvet alt fra håndkøbsmedicin til receptpligtig medicin, og intet syntes at virke. Jeg var begyndt at miste håbet om, at jeg nogensinde ville finde noget, der kunne hjælpe mig. Men så anbefalede en ven CBD, og jeg besluttede mig for at give det en chance.

 

Hvorfor jeg valgte at prøve CBD

Jeg var i første omgang tøvende med at prøve CBD, fordi jeg ikke ville blive høj. Men min ven forsikrede mig om, at CBD ikke ville få mig til at føle mig sådan. Hun forklarede mig, at CBD er et ikke-psykoaktivt stof, der findes i cannabisplanter, og at det har en række potentielle sundhedsfordele. Efter at have lavet lidt research besluttede jeg, at det var værd at give det et forsøg.

 

Det mindskede mine smerter

Jeg begyndte at tage CBD olie hver dag, og jeg kunne mærke en forskel inden for en uge. Den kroniske smerte, som jeg havde haft i månedsvis, begyndte endelig at aftage. Jeg var i stand til at sove hele natten uden at vågne op med smerter, og jeg havde mere energi i løbet af dagen. Jeg begyndte endda at træne igen, hvilket jeg ikke havde været i stand til i lang tid på grund af mine smerter.

 

Konklusion

Hvis du kæmper med kroniske smerter, vil jeg stærkt anbefale at prøve CBD olie. Det har hjulpet mig med at finde lindring, når intet andet har hjulpet mig. Og da det er ikke-psykoaktivt, behøver du ikke at bekymre dig om at blive høj eller afhængighed. Hvis du overvejer at prøve CBD olie, skal du sørge for at lave din forskning og tale med din læge først.