En gul paraply er som sol på din regnvejrsdag

Det kan være svært at finde glæden frem, når det regner udenfor. Men med en gul paraply kan både du og dit barn finde solstrålerne frem, hvornår I har lyst med denne fine, gule paraply, der mest af alt ligner en karrusel, når den er slået ud. Den er utrolig let, så dit barn kan sagtens selv gå rundt med paraplyen i skoletasken eller under armen.

Sikkerheden er i top

Udover at paraplyen er en solstråle i sig selv, er sikkerheden også i top, når dit barn tager sin paraply med ud. Den er installeret med plastikdutter på både top og i enderne, sådan at ingen bliver stukket af stålender. Samtidig er håndtaget også børnevenligt i den forstand, at det er behageligt at holde ved for en lille barnehånd.

Generelt er børneparaply pakket godt ind, så ingen kommer til skade, og også når den er klappet sammen, er der ikke nogle løse ender der stikker ud. Paraplyen er samtidig utrolig nem at pakke sammen, så dit barn helt selv kan have ejerskab over sin paraply. Der er også kun lige plads til ét barn under paraplyen.

Du er så så heldig at du her hos os kan finde et stort udvalg af billige og farverige paraplyer der kan hjælpe dig vej gennem Danmarks ubeslutsomme vejr.

Paraply med til Pride køb en stor en her

Du er omgivet af regnbuer. Har i morgenens travlhed ikke fået andet end en paraply med ned til paraden. Klædt i grå fra top til tå, skiller du i din anonymitet, dig næsten ud fra de mange boaer, farverige paliettoppe og mænd med høje hæle. Du smiler. For da du åbner paraplyen op, breder der sig en regnbuefarvet glorie over dit hoved. Med denne paraply kan du enten passe ind mellem alle farverne, eller have et lille stykke Pride med dig i den grålige hverdag. Man kan ikke blive andet end glad når man kigger op, og bliver mødt af så mange forskellige farver. En paraply som denne Pride paraply er ikke kun praktisk i al slags vejr, men også et ’fashion statement’.

Hvis du synes regnbuen er lidt for meget udenfor normen, er der hele 15 farver at vælge imellem inkl. denne her.  Det buede stok håndtag i lyst træ, matcher de mange farver med lethed, og er komfortabelt at holde på, ligegyldigt om paraplyen er slået op eller ej. Med en diameter på hele 103 cm. udelukker denne paraply heller ingen. Ligegyldigt hvem de er, kan du sagtens stille dig skulder ved skulder under denne paraply og dele regnbuen med dine venner. Paraplyen kan nemt holdes lukket med velcro, og er derfor også dejligt nemt at åbne. Ingen har jo lyst til at stå ude i regnen og kæmpe med en modvillig paraply. Siden regnbue paraplyen først blev lanceret, har den vundet mægtig popularitet her i Danmark. Dette er ensbetydende med at mange virksomheder forsøger at kopiere den, men her hos os kan du være sikker på at få den både billigt og i fantastisk kvalitet.