Fødselsplakater hitter – den perfekte personlige dåbsgave

Dåbsgaven kan være lidt af en udfordring, for hvad skal du dog finde på. Du vil gerne finde på noget fint og originalt, men der er mange muligheder. Hvordan undgår man gengangere, og hvilken gave viser bedst, at du har tænkt over tingene?

En godt bud på den perfekte dåbsgave kunne være en af de mange søde fødselsplakater, du kan få. Måske er du helt klar over, hvad en fødselsplakat er for en størrelse. Hvis ikke, er der tale om en plakat, ofte i fine pastelfarver til enten dreng eller pige. Designet er let, og motiverne bløde. Rundtomkring illustrationerne er der plads til alle de informationer omkring barnet, som er helt særlige, og som forældrene gerne vil huske. Typografien pynter i sig selv, og tilsammen udgør font og motiver en dejlig helhed, som gør sig så skønt på væggen i den nye børneværelse.

Hvorfor er fødselstavler gode som dåbsgaver? Det får du x bud på her.

#1: En fødselsplakat er unik og personlig

I dag, hvor vi er omgivet af masseproduktion, kan det være svært at få øje på det unikke. Dåbsplakater med håndtegnede illustrationer er lokalt produceret og designet med masser af kærlighed. Der sidder et rigtigt menneske med passion for farver og former, som sætter fødselsplakaterne op med de informationer, du afleverer. På den måde er hver plakat unik og meget personlig. Den viser, at du havde hjertet med på gaveindkøb, og det vil de nybagte forældre blive glade for.

#2: Du afslører ikke dig selv

Nogle gange sker det, at folk klør sig lidt i håret, når de skal bestille en fødselsplakat med navn og fakta. For selvom navnet og også fødselsdagen måske ikke er noget problem, kan det jo godt være, at du ikke lige er bekendt med vægt, længde og tidspunkt. Men det skal du ikke være ked af. Opmærksomhed omkring den lille ny er det mest naturlige i verden, og der er intet mærkeligt ved at spørge interesseret til, hvornår han eller hun kom til verden på sygehuset, og hvor stor baby mon var. Disse spørgsmål afslører intet om din gaveide, og forældrene bliver med garanti overraskede.

#3: En dåbsgave der varer længe

Der er ingen grænser for, hvor mange fine dragter, kjoler, soveposer og sengesæt, du kan få til spædbørn. Problemet er bare, at efter ca. to minutter har baby vokset sig ud af det hele, og din gave er forældet. Det sker ikke med fødselsplakater. En plakat kan hænges op på børneværelset med det samme, og de afdæmpede, rolige farver passer ind i de flestes indretning. Der kan den sagtens blive hængende, selv når barnet bliver 1, 2, 3, 4 og flere år gammel, fordi den, udover at pynte, også kan fungere som pege- og læringsplakat grundet tal, bogstaver og illustrationer. Derudover rummer den minder for forældre og senere for barnet, fordi det jo var dig, der kom med den. 

Alt i alt gør det de personlige fødselstavler med navn til dåbsgaver, der er svære at konkurrere med.