Økologisk og blødt legetæppe til børn

Økologisk og blødt legetæppe til børn

Dette multifunktionelle legetæppe, vil du og dit barn med sikkerhed falde for. Det kan bruge til mange ting og på mange forskellige måder. På https://littlehappy.dk/legemadras-graa kan du finde det til en pris, som er i børnehøjde. Ligesom alle vores andre produkter er legetæppet fra Filibabba i høj kvalitet og kan bruges i mange sjove år, hvis det bliver passet godt på.

Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret. GOTS sætter fokus på bl.a. bæredygtighed, økologi, fabriksarbejdernes arbejdsforhold osv. Som kunde hos vil du opleve høj kvalitet og et gennemtænkt design. Man kan tydeligt se at der er lagt meget tid og energi i hvert produkt for at producere det bedste af det bedste.

 

Det multifunktionelle legetæppe fra Filibabba

Med det multifunktionelle legetæppe fra Filibabba kan bruges på mange forskellige måder. Det skaber det perfekte område for dit barn at lege i. Med et Filibabba legetæppe kan dit barn lære at slå kolbøtter, kravle eller gå, det bløde underlag sikre, at der ikke vil ske barnet noget. Hvis dit barn skulle være træt kan han/hun sagtens tage en lur på det bløde tæppe.

  • Perfekte område til leg: Filibabba legetæppet skaber det perfekte område til leg. På tæppet kan den lille lege med alt fra biler, klodser til barbie. Tæppet er også super smart, hvis dit barn elsker at slå kolbøtter, kravle eller gå. Det bløde underlag vil sikre, at der ikke sker barnet noget, når der tumles.
  • Skiftested: Hvis i skulle være så uheldige og ikke har adgang til ordentlige pusle fertiliteter, kan Filibabba legetæppet sagtens bruges. Tag først et håndklæde over for at sikre, at tæppet ikke skulle blive beskidt. Hvis tæppet skulle blive beskidt, kan det altid vaskes efter anvisning.
  • Putte område: Hvis dit barn har svært ved at falde i søvn uden en forælder i nærheden, kan Filibabba legetæppet også bruges. Tæppets gode størrelse gør, at det nemt kan flyttes rundt på og placeres i nærheden af familien. Tæppet er dejlig blødt og derfor kan barnet sagtens tage en lur uden at føle ubehag.

 

Filibabba er GOTS-certificeret

Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de sætter fokus på bæredygtighed, økologi, social ansvar og fabriksarbejdernes arbejdsforhold. Når du som kunde køber fra Filibabba, kan du være sikker på at opleve den højeste kvalitet. Som kunde hos Filibabba kan du være sikke på at dine produkter er produceret ordentligt og korrekt hele vejen igennem værdikæden. Når man er en del af GOTS, så er der meget fokus på hvordan fabriksarbejderne bliver behandlet og betalt. På de fabrikker, som Filibabba bruger bliver fabriksarbejderne behandlet og betalt ordentligt, samt har en hygiejnisk arbejdsplads. Ved at lave produkter i høj kvalitet og i et gennemtænkt design er Filibabba med til at give deres produkter en længere levetid.