Ideer til hvordan du laver en hjemmelavet julekalender

Ideer til hvordan du laver en hjemmelavet julekalender

Efterårets kommen betyder også, at julen nærmer sig. Og for at årets afslutning skal gøres hyggelig, skal de forskellige traditioner selvfølgelig holdes i hævd. Her er årets julekalender / pakkekalender noget der skal være på plads inden den 1 december.

Du kan vælge at købe en færdig pakkekalender, der kan købes med bred variation af indhold. Men du kan også vælge den hjemmelavet kalender. Brug disse ideer til hvordan du laver en hjemmelavet julekalender til den lille eller voksne.

Hvordan laver du den gode julekalender?

Det er hurtigere og ofte også billigere at købe en færdig julekalender til børn som ideerne hos Pegebogen her. Det er dog ofte kun til de mindre børn, hvor legetøj og nips i en favorit Frozen, Cars, Harry Potter eller andet tema, er et hit. Til de større børn er adventsgaver eller den hjemmelavet kalender ofte den ting, som de får størst glæde af.

En hjemmelavet kalender kan selvfølgelig være god til alle børn, men i særdeleshed også til voksne.

Du skal først og fremmest tage stilling til et budget, da du skal købe 24 kalendergaver og indpakning. Det kan hurtigt blive dyrt. Det kan også være svært at finde 24 gode gaveideer.

Hvordan du finder kalendergaver?

Gaveideerne er selvfølgelig vidt forskellige i forhold til om du skal lave en julekalender til børn, teenagere, bedstemor eller måske din kæreste.

Til børnene kan du med fordel finde søde sager til f.eks. weekenderne, hvor de ikke skal op og i børnehave eller skole. Til voksne er søde ting eller delikatesser altid gode ideer, og samtidig også noget der kan passe ind i et prisvenlig budget.

Til de mindste børn kan du tænke smart, og købe et legetøjssæt indenfor Brio, legemad eller andet som barnet elsker. Et sæt med legemad hvor der er 24, 50 eller 74 forskellige stykker legemad, kan deles op i 24 gaver og måske kombineres med et legekøkken som julegave under juletræet.

Til de større børn bør du tænke mere kreativt. Hvis du skal finde på ideer til teenagedrengen eller pigen der er vild med at træne, kan du give en sundhedsjulekalender med ting til træningen. Proteinbars, shaker, træningselastik m.m. kan give den praktiske, sjove og gode julekalender til teenageren(eller måske den voksne).

Tænk kreativt og vælg ting som han eller hun kan lide – Hvad end det er usunde ting eller noget til hobbyen.

Du bør med fordel gå i gang med at finde de 24 gaver i god tid. Lad være med at vente til sidst i november, for hvis du køber over lidt tid, hvor du måske er ude og handle alligevel, køber du spændende ting frem for bare at skulle finde noget for at blive færdig.

Lav den gratis julekalender

Du kan lave en gratis julekalender. Her kan du fremstille 24 kalendergaver der består af tjenester fra dig til hende eller ham.

Tjenester kan være stort set alting. Fodmassage, bilvask, støvsugning eller mere romantiske ideer kan være en sjov ide især til kæresten. Du kan kombinerer ideen med købte ting, da 24 tjenester måske ellers giver et lang arbejdsmåned i januar.

Den hurtige hjemmelavet løsning

Du kan købe den hurtige hjemmelavet løsning med en tom papkasse med 24 låger, hvor du skal fylde egne drikkevarer i. Det kan give ham en flot indpakning til en øl julekalender, cider, sodavand eller noget helt andet som han eller hun nyder.

Det er en hurtig og sjov ide som nok primært kan bruges til de store teenagere og voksne.

Du kan også købe andre indpakningsløsninger, hvor du selv skal fylde op med de 24 gaveideer. Her kan du hurtigt og nemt lave f.eks. en neglelak julekalender.

En julekalender med foto er en anden hurtig og nem løsning, der kan købes hos Cewe og andre. Du uploader selv billederne og redigerer til endelig løsning.