Zleepii slyngevugger giver ro og tryghed til dit barn

Zleepii producerer økologisk fremstillede slyngevugger der kan give dit barn ro og tryghed under luren og hele natten igennem. Der er taler om en vugge der leder dit barns tanker hen på den følelse der var, ved at ligge i mors mave. Med blive vuggende bevægelser, svøbt ind i lækre bløde materialer, kan dit barn sove trygt og komfortabelt fra start til slut. En slyngevugge fra Zleepii er måske lige præcis det du mangler i hverdagen med en lille ny og du vil hurtigt finde ud af, at det er et absolut uundværligt hjælpemiddel når dit barn skal sove.

En slyngevugge passer til både store og små

En slyngevugge fra Zleepii passer til både de helt små og til de større børn. Så længe de endnu ikke er kommet op og gå, så har en slyngevugge den helt perfekte ergonomiske form til dit barn. Uanset om der her er tale om en nyfødt eller det større barn. Den største slyngevugge der findes til junior kan klare helt op til 25 kg. Dog er det en smule trist, at den endnu ikke findes til voksne, men mon ikke det kommer en dag?

Slyngevuggen giver tryghed fra start til slut

Du kan mere eller mindre forvente 100 % søvngaranti når du vælger at have en slyngevugge til dit barn, Med det samme vil du opleve, at dit barn falder til ro, så snart vuggen svøber sig omkring barnets krop og bevæger sig nænsomt op og ned med blide bevægelser. En slyngevugge giver lige præcis alt det som dit barn behøver for at sove trygt og rart fra start til slut, uanset om der er tale om en lille lur midt på dagen eller der er tale om en hel nattesøvn.

Kombiner din slyngevugge med en Zleepii vuggemotor

Når du skal have dit barn til at falde til ro i en slyngevugge, så kræver det mere eller mindre at den er i bevægelse hele tiden. Det er dog ikke helt nemt, når der også er så mange andre opgaver der skal klares i hjemmet, på præcis det tidspunkt hvor barnet endelig sover. Måske er det endda også nødvendigt for forældrene at få sig en lur imens den lille sover. Heldigvis kan du med fordel kombinere din slyngevugge fra Zleepii med en vuggemotor. Helt automatisk vil vuggemotoren skabe de bløde vuggebevægelser, lige indtil du slukker den igen, så du kan have hænderne fri, tage en lur eller hvad end der måtte ske for at du som forældre kan skabe lidt ekstra tid til dig selv.

Slyngevuggen er lavet i økologiske materialer

Når du får en lille ny i familien, så har du sikkert et stort fokus på sikkerhed, materialevalg og dit barns sundhed. Du kan med god samvittighed vælge at lægge dit barn til at sove i en slyngevugge, da det alt sammen er lavet i økologiske materialer. Der er ingen uhensigtsmæssige stoffer, kunstige farver eller andet der kunne påvirker dit barns sundhed og velvære.