De bedste børnelydbøger til små og store børn

Lydbøger til børn er super populært og super smart, selvfølgelig hvis man har børn. Det giver mulighed for at skabe et fordybende rum væk fra skærmen for sine børn, samtidig med det kan give lidt frirum til jer som forældre der ellers har en rolle hvor man skal være meget på.

 

Der er mange lydbøger til børn at vælge imellem og også mange gode børnelydbøger, men der er dog nogen der er mere populære end andre. Her har jeg udvalgt nogle af de bogserier til børn der er rigtig gode som lydbøger, så du får lidt inspiration til hvad du skal lade dine børn lytte til næste gang.

Sallys far lydbøger til 4-8 årige børn

Som far synes jeg Sallys Far bogserien er virkelig sjov. Den er skrevet meget humoristisk og jeg får helt lyst til at lytte med når min egen datter høre en lydbog om Sallys Far.

Der er mange bøger i denne serie og de er alle rigtig sjove og gode. Selvom de fungere rigtig godt på lydbog, så kan jeg bestemt også anbefale at læse de fysiske bøger hvor man får de sjove tegninger og illustrationer med.

Gurli gris lydbøger til 2-4 årige børn

Gurli Gris er en af de mest populære TV-serier for børn i nyere tid og der er også laver bøger som er blevet indtalt som lydbøger du kan afspille for dine børn. Har du et barn der godt kan lide Gurli Gris, så skal du prøve Gurli Gris lydbøgerne.

De vil kunne bruges fra en relativt tidlig alder da de er korte og laver ud fra en episode fra TV-serien, hvilket gør den let genkendelig som lydbog også. Igen kan jeg også anbefale at læse de fysiske bøger med Gurli Gris for at få billederne med.

Kaninen der så gerne ville sove – god godnathistorie

Dette er en af de mest populære enkeltstående lydbøger til børn. Det er en bog der er lavet som godnathistorie og skrevet på en speciel måde der guider til en beroligende oplæsning. Det smarte ved at høre den som lydbog, er at den er indlæst på den særlige måde der får børn til at falde til ro og falde i søvn.

Der er ikke ligeså meget ved at læse denne bog fysisk som du andre, da fokus ikke er på billeder og sjov, men mere fortællemetoden der handler om at få børn til at falde i søvn.

Du kan finde mange flere gode lydbøger til børn hos de forskellige lydbog apps. Du kan evt. også tage et kig på denne liste over de 50 bedste lydbøger til børn, som du alle kan høre gratis i en begrænset periode hos de forskellige lydbogstjenester.