Nybagte forældre: Hvordan I får mere overskud i hverdagen

Når man bliver forældre, opdager man hvor undervurderet søvn er. Hvad der før var en selvfølge hvad søvn angår, er nu en by i Rusland. Hvis der er større søskende, kan det være svært at finde tid og overskud til alle i familien. Få nogle få gode og brugbare råd til baby søvn her.

Baby søvn: Gør det uden at røre en finger

Ja det lyder måske for godt til at være sandt. Men du kan faktisk få din baby til at falde i søvn, uden at røre en finger. Og uden at baby skal græde sig i søvn. Sæt en vuggemotor på din slyngevugge så du slipper for vugge dit barn i søvn. Du får dermed et ekstra sæt hænder, som kan bruges på større søskende. Ja du hørte rigtigt. Invester i en vuggemotor fra Membantu og få frie hænder til de større søskende. Med en slyngevugge kan baby falde i søvn på en sikker og tryg måde, og du kan frit lave noget andet imens. Mange forældre har fundet ud af hvor skønt det er at baby selv kan falde i søvn til sine daglige lure.

Bed om hjælp

Mange yngre forældre synes det kan være svært at bede andre om hjælp, når de er udkørte. Men det ville gøre livet en del nemmere for udbrændte forældre, hvis de bad om hjælp. Måske er der nogle bedsteforældre eller mostre og onkler, der hellere end gerne vil give en hånd med. På den måde får de også et nært forhold til barnet. Når man så har lidt fri fra baby, gælder det om at få hvilet ud og slappet af. Lad vasketøj være vasketøj og tag i stedet en lur på sofaen. Så har du også meget mere overskud, når du er sammen med din skønne baby igen. Tag modet til dig og bed om hjælp. På den måde vil du opleve mere overskud i hverdagen med en baby. Babysitteren kan også have stor glæde af en Membantu vuggemotor. Det vil klart lette arbejdet som babysitter.

Glem ikke dig selv

Der er mange nybagte forældre, der glemmer sig selv. Altså glemmer at tage hensyn til sig selv og sine egne behov. Det kan være man glemmer at sove, når baby sover. Eller måske glemmer du at tage imod hjælp, og så rent faktisk gøre noget godt for dig selv imens der er babysitter på. Det kan være du skal overveje at bestille tid til en fodbehandling eller en frisørtid. Måske gå på cafe og drikke varm kaffe. Varm kaffe er ikke det man får mest af som nybagt forældre. Husk også at gøre noget godt for de større søskende, hvis der er nogle af disse.