Ugifte forældre? Et udvidet samlevertestamente er vigtigt (prisen er sekundær)

Har du nogensinde hørt om muligheden for at få lavet et udvidet samlevertestamente før? I denne artikel vil vi gennemgå hvad et udvidet samlevertestamente er samt hvorfor det kan være en god idé at gøre, hvis du bor sammen med din partner, men i er ugifte.

Læs med her hvis det lyder interessant for din situation og du gerne vil lære mere om udvidet samlevertestamente.

Fordelene ved et udvidet samlevertestamente

Sådan som den danske lov er lige nu, så kan man ikke retmæssigt arve efter en anden person, selv om man har levet sammen med denne i mange årtier og muligvis har fået børn. Det er derfor meget vigtigt, at man som ugifte forældre går i gang med at få lavet et udvidet samlevertestamente. På den måde kan man sørge for, at man får en arveret efter partneren, hvis de skulle gå bort før tid.

Det er naturligvis meget vigtigt at gøre, Hvis Man For eksempel har børn sammen. På den måde har man jo stadigvæk et Liv sammen og der er stadigvæk behov for at betale de behov, som disse børn nu måtte have været. Når man har et samlevertestamente kan man retmæssigt kræve sin andel, hvis ens partner skulle gå væk før tid.

Hvor meget koster det?

Hvad koster det egentlig at få lavet et udvidet samlevertestamente? Man vil som regel gerne vide en udvidet samlevertestamente pris, før man går i gang med at benytte sig af en bestemt service eller et produkt.

En udvidet samlevertestamente pris kan variere ret meget alt efter hvilken advokat eller hvilket firma du får lavet det igennem. Det er en god idé at tage en snak med din private advokat, hvis du er interesseret i at få lavet et samlevertestamente. Nogle gange kan du også finde frem til nogle udvidet samlevertestamente priser inde på nettet ved de forskellige advokatfirmaer. Dette kan give dig en nogenlunde idé om, præcis hvor mange penge du skal spare sammen for at få lavet et samlevertestamente.

Du kan eventuelt også prøve at finde frem til et online firma, som kan lave et samlevertestamente for dig. I dag er der ingen grund til at rende ned til et fysisk advokatkontor. I dag kan man få klaret mange af disse ting på nettet i stedet for. Og det er ofte meget billigere benytte sig af en online advokat fremfor en fysisk en.

Sørg for at alle dine vigtige papirer er i orden

Det er altid meget vigtigt at sørge for, at alle ens vigtige papirer er i orden. Det er en god idé at kigge på hvem der skal arve efter en, lang tid før man forventer at gå bort. Der kan jo opstå uheld og vi ved ærlig talt ikke, hvornår hvor vi skal møde vores sidste dage.

Det er derfor meget vigtigt at sørge for at alle disse ting er taget hånd om, før det overhovedet bliver aktuelt at snakke om. På den måde kan du sikre, at alle dine efterladte får det, som de skal have.

At have et udvidet samlevertestamente kan berolige ugifte forældre, som har boet sammen i mange år og har et fast liv sammen. Der kan være mange grunde til, at man ikke ønsker at blive gift, og det er bestemt ikke noget, som man bør blive straffet for, når det kommer til arv.