Sommeren er på vej

Nu kommer den tid på året som jeg synes kan være allersværest at klæde på til, den ene dag er det regn og koldt og den næste dag er stegende hedt. Derfor har jeg her lavet lidt gode råd til hvordan du kan sammensætte sommergarderoben så dit barn altid er klar til kamp mod vejret. Når du køber sommertøj hos littlerecycle.dk kan du ofte købe det til under 30 kroner pr del og så vil det typisk kun være blevet brugt et par gange, men du kan også være heldig at finde noget sommertøj som adrig har været brugt og stadig købe det hjem til dine børn til den gode billige pris og sparer helt op mod 80% i forhold til ny pris.

Når sommeren er på vej

 

Kan det være svært at overbevise sit barn om at der stadig godt kan være koldt nogle dage. Jeg har f.eks. en søn som siden påske har insisteret på at nu er det sommer og hver morgen kommer slæbende med shorts han gerne vil have på. Det har vi sammen løst ved at give ham strømpebukser på inde under hans shorts. Det kan godt være det ikke er sidste nye mode, men nogle gange kan det være rart at springe over hvor gærdet er lavest og lade ham bestemme han påklædning. Det samme gælder med piger og kortærmede kjoler, en langærmet bluse under og alle er glade.

 

Se vores udvalg af sommertøj her.

 

Når ungerne skal i børnehave

 

Vi er meget ude i denne tid i vores familie, det er naturligvis pga. covid 19 og en særsituation, men under alle omstændigheder har børnene meget udetid om foråret og sommeren. Og netop i disse måneder hvor vi ENDELIG har vinket farvel til flyverdragten, kan det være dejligt at sørge for at ungerne har godt med lag tøj på. Men her vil jeg anbefale at du sørger for at de ikke er pakke med så meget tøj så de ikke rigtigt kan bevæge sig. Det vil sige at det kan være en god ide at det yderste lag er lidt større i størrelsen end det inderste, så de har meget bevægelighed.

 

Se vores udvalg af toppe og t-shirts her.

 

Når det bliver varmt

 

Et af de bedste råd jeg fik da jeg havde små tumlinge som skulle ud i solen for første gang var at sørge for at give dem tyndt og langt tøj på. På den måde er de beskyttet, og det bliver ikke varmt og klistret at have på. Derudover bør en sommerhat være standard i garderoben i børnehaven. Det kan være en god ide, at den har en klap i nakken, så den også bestykker nakken mod sol.

 

Se vores udvalg af shorts her.