Kildemoes – Danmarks favorit nu med elmotor

Kildemoes har i mange år været Danskernes foretrukne cykel. Når man cykler ned af gaderne eller landevejene en varm sommerdag, er det garanteret, at man støder på et ton af Kildemoes cykler.

Inden for de seneste år er elcykler blevet mere og mere populære. Det er de fordi, at de gør din cykel hurtigere og nemmere at køre på. Man bliver knapt så nemt forpustet, selvom man stadig får rørt sig, og man kommer nemmere igennem byen. Kildemoes Elcykler er efterhånden blevet et meget normalt element i bybilledet. Det kunne derfor være værd at overveje, om man skulle opgradere sin cykel og anskaffe sig en cykel med batteri.

Hvad gør Kildemoescykler så populære?

Grunden til, at Kildemoescykler er blevet så populære blandt danskerne er, at man får en kvalitetscykel til relativt billige penge. Man ved hvad man kan forvente når man sidder sig op på en Kildemoes, og man har ofte en cykel der kan følge en igennem hele livet, hvis bare man passer lidt på den. Derfor er du også nærmest garanteret, at du får en cykel i høj kvalitet, hvis du vælger at investere i en Kildemoes elcykel. Elcyklerne er i den samme høje kvalitet som de almindelige cykler, men du kan cykle meget hurtigere og bruge mindre energi.

Langt de fleste bruger deres cykel som deres primære transportmiddel. Det handler ikke om motion, men mere om at kunne bevæge sig hurtigt og effektivt igennem byen. Derfor kunne det være en god ide at investere i en ny elcykel i høj kvalitet.

Bliv hurtigere og brug den halve mængde energi!

Du kender sikkert det, at man har travl og cykler hurtigt for at kunne nå på arbejde eller lignende. Når man kommer frem er man helt forpustet og svedig, fordi man har cyklet så hurtigt. Med en elcykel slipper du for ikke at se repræsentativ ud, da du kan cykle hurtigt uden at skulle bruge meget energi. Så kan du møde på arbejde, uden at skulle halse efter vejret og have store svedpletter på dit tøj, også selvom du har cyklet hurtigt.

Elcykler er en smule dyre end normale cykler, men til gengæld får man også en cykel, som følger en hele livet. Du kan i dag få en elcykel til omkring 10.000 kr., men til gengæld vil du kunne bevæge dig hurtigere igennem byen, så du når dine møder og dit arbejde til tiden, også selvom du har travlt.